Links in flatearth FAQ are broken.

  • 5 Replies
  • 1091 Views
Links in flatearth FAQ are broken.
« on: January 16, 2015, 01:52:47 PM »
FYI, clicking on the FAQ links give a 404 not found page. 

*

Vauxhall

  • 5914
  • dark matter does not exist
Re: Links in flatearth FAQ are broken.
« Reply #1 on: January 16, 2015, 01:54:09 PM »
http://www.theflatearthsociety.org/tiki/tiki-index.php

Seems OK to me.


Also, this is in the wrong section.
Read the FAQS.

Re: Links in flatearth FAQ are broken.
« Reply #2 on: January 16, 2015, 01:56:19 PM »
 To to the thread at the top of the forum:
Flat Earth FAQ - Please Read!

click on the first link.  Yes, the link you sent works, the link in the 'Please Read!' FAQ post do not.

?

Sterayt Downs

  • 6
  • Whales know the truth . . . .
Re: Links in flatearth FAQ are broken.
« Reply #3 on: January 16, 2015, 06:12:49 PM »
GPSJim is right that the top link within the FAQ also did not work for me, but he is NOT correct about how GPS really works.
"Either our brain masses are continually increasing from 32 feet per second per second acceleration, or we are about to be sucked into a giant black hole.  I favor the former."

*

Son of Orospu

  • Jura's b*tch and proud of it!
  • Planar Moderator
  • 37834
  • I have artificial intelligence
Re: Links in flatearth FAQ are broken.
« Reply #4 on: January 16, 2015, 06:19:49 PM »
Moving to S&C.

Re: Links in flatearth FAQ are broken.
« Reply #5 on: January 16, 2015, 06:45:09 PM »
The links in the "Please read FAQ" topic are broken in other forums as well, for example the debate forum.  Just FYI.